CLUB

PERSONAL TRAINING / PERSONAL BOKSEN

gym

OPEN GYM / GROEPSLESSEN

dutchfitness-awards-logo-4x

Uitgeroepen tot ‘Beste sportclub’ provincie Utrecht en gemeente Amersfoort

Winnaar Provincie Utrecht | Winnaar gemeente Amersfoort | Winnaar Gold Award

Personal trainer in
Amersfoort

Ben jij op zoek naar een personal trainer in Amersfoort? Dan zit je bij de Movement Club goed. Wij willen in Amersfoort en omgeving een tweede thuis zijn, waarbij zorg gedragen wordt voor een fantastische beleving in het begeleiden en coachen van onze sporters.

Met een personal trainer of personal training geven wij persoonlijke aandacht aan de sporters. Onze community en uitstraling van onze club hebben we erg hoog in het vaandel staan. Daarnaast zijn we erg flexibel in onze mogelijkheden en werkwijze. We bieden alles onder één dak op het gebied van duurzame gezondheid: van personal training tot aan voedingsadvies met een persoonlijke aanpak. Ga nu aan de slag met de personal trainer in Amersfoort.

Open gym / groepslessen in amstersfoort

Nadat Movement Club is uitgeroepen tot ‘Beste sportclub van provincie Utrecht in 2020 en 2021’, lanceren we binnenkort ons nieuwe concept ‘Movement Gym’. Movement Gym is een High-end Lifestyle Gym waarin we het gat vullen tussen Personal Training en een reguliere sportschool. 


Met oog voor persoonlijke aandacht biedt Movement Gym in totaal 2.600m2 aan High-end Lifestyle Gym met onder andere: meer dan 15 verschillende unieke groepslessen, Open Gym, je eigen persoonlijke coach, yoga, wellness, kapper, pedicure en nog veel meer! 

Vrijblijvend kennismaken

Ben jij enthousiast om aan de slag te gaan? Ga dan nu van start met jouw eigen personal trainer!

Kom langs voor een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek. We zullen jouw persoonlijke wensen, doelstellingen en verwachtingen bespreken. Natuurlijk vertellen we je nog meer over ons en onze werkwijze.

CONTACT club

CLUB@MOVEMENTAMERSFOORT.NL
06-82243226

CONTACT gym

gym@MOVEMENTAMERSFOORT.NL
06-82243226

Follow us