OVER ONS

Movement Club 033 is opgericht in december 2017 door Stanley Bakker, Larissa Kooij en Damir Wijdenes.

Stanley en Larissa hebben ruim 10 jaar ervaring in de personal training. Samen met Damir, met zijn achtergrond als Bedrijfskundige en ervaring in de financiële sector, richten ze Movement Club 033 op. Inmiddels bestaat Movement Club uit een team passievolle en professionele trainers en hebben we al meer dan 1000 sporters geholpen om zijn of haar persoonlijke doelstellingen te behalen op het gebied van fitness en gezondheid en lifestyle. 

over-ons

Onze belangrijkste kernwaarden

thuis gevoel

We vinden het belangrijk om een laagdrempelige en warme omgeving te creëren waarin iedereen zich op zijn gemak voelt. 

Persoonlijke aandacht

Door middel van persoonlijke aandacht en professionaliteit verzorgen we trainingen en coaching van hoge kwaliteit door goed opgeleide trainers. 

Verbondenheid

We hechten veel waarde aan verbondenheid, en organiseren regelmatig workshops, evenementen en activiteiten voor onze Movement community.

vernieuwend

Tot slot blijven we vernieuwend, door voorloper te zijn op het gebied van trends en ontwikkelingen in de fitnessbranche.

MOVEMENT_1407-36
 

ONZE MISSIE

Onze missie is zorgen dat onze leden hun doelstellingen behalen met zichtbare resultaten, zorgen voor meer energie, fitter, sterker en een pijnvrij leven. Met uiteindelijk meer balans en meer vertrouwen in werk, privé en sociaal leven.

 

ONZE VISIE

Movement Amersfoort is een tweede thuis waarbij zorg wordt gedragen in het begeleiden en coachen van mensen op het gebied van lifestyle, gezondheidsverbetering en fitheid.

Dit doen wij doormiddel van kwalitatieve hoogstaande sportactiviteiten, coaching en voedingsadvies met een persoonlijk aanpak.

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.