Boksen en kickboksen nabij Soest

Boksen of kickboksen nabij Soest? Je bent dan van harte welkom bij personal training Movement Club 033 in Amersfoort. Vanuit Soest ben je met de auto binnen 10 minuten in Amersfoort.

Waarom kickboksen of boksen in Soest bij Movement Club 033?

Wij bieden laagdrempelige en dynamische bokstraining en kickbokstraining aan voor zowel jong als oud. Hierbij maakt het niet uit of je een beginner of ervaren bokser bent: iedereen is welkom. De trainingen worden 1op1, 1op2 of 1 op4 gegeven. Wat wij nog meer bieden:

  • Wordt energieker, sterker, fitter en weer pijnvrij
  • Doelstellingen behalen met zichtbare resultaten
  • Meer balans en vertrouwen in werk-, privé- en sociaal leven
  • Zowel voor jong als oud en voor beginner als gevorderde
  • 1op1 of 1op2 of 1op4 training mogelijk
  • Divers team van 9 bokstrainers
  • Flexibele openingstijden: van 06.00 tot 23.00 uur

Geïnteresseerd in een vrijblijvende intake? Vul dan ons contactformulier in om een afspraak te maken. Binnen 6 uur nemen wij dan contact met je op. Maak gebruik van onze chatfunctie om meer informatie op te vragen over boksen en kickboksen in Soest.

Persoonlijke begeleiding op maat

Bij ons boksen of kickboksen dichtbij Soest betekent dat je een eigen personal trainer krijgt toegewezen. Hij of zij zal jou op een persoonlijke manier begeleiden die bij je niveau, lifestyle en doelen past. Je geeft aan wat jouw persoonlijke doelen en wensen zijn. Samen maken jullie dan een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke bokstraining aan op jouw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar.

Explosief en dynamisch boksen dichtbij Soest met een bokszak

Een boksles bij Movement Club 033 is een explosieve zak- en padstraining. Waarbij je werkt met een bokszak, zonder te sparren met een sparringpartner. Onze bokstraining wordt met recht een total body workout genoemd. Dat komt omdat technieken uit het boksen én kickboksen worden gebruikt. Daardoor neemt je conditie, kracht, reflex en zelfvertrouwen toe. Ook oefeningen voor de buikspieren, bilspieren en beenspieren komen aan bod.

Kickboksen in Soest

Als je liever zowel je benen als armen wilt trainen, past kickboksen beter bij je. Tijdens de training vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten. Voor sportievelingen die houden van een uitdaging en die verlangen naar een krachtig, vitaal, sterk en energiek lichaam in combinatie met een heldere geest is kickboksen bij onze sportschool nabij Soest de perfecte sportactiviteit.

Vraag een gratis intake aan

Ben je benieuwd of boksen en/of kickboksen in Soest iets voor jou is? Vraag dan een gratis intake aan door het contactformulier in te vullen. Wil je eerst meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via het chatsysteem. Voor direct contact bel naar 06-39592654.

Ja, naast een-op-een begeleiding met je personal trainer kan een training in duo-verband of in kleine groepen (maximaal 4 personen) ook. Mocht je dus samen willen sporten met een vriend/vriendin, gezinslid of collega in Soest is dat gewoon mogelijk. Overigens geldt dit ook voor personal boksen bij Movement Club 033.

De kosten voor een personal trainer in Soest lopen sterk uiteen. Je neemt namelijk deel aan een op maat gemaakt traject. Dat betekent dat elk traject anders is en daarmee ook de kosten. Om de prijs te bepalen kijken we naar het aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt en de groepsgrootte. Wij hebben boks lessen vanaf €18,- per training en personal training vanaf €21,- per training. Wil je een prijsindicatie ontvangen voor jouw situatie? Maak dan een afspraak met een van onze personal trainers.

Nee, geen ervaring hebben in boksen is helemaal niet erg. Bij Movement Club 033 is iedereen welkom uit Soest: van jong tot oud en van beginners tot fanatiekelingen. Wij sluiten de trainingen altijd aan op jouw niveau, lifestyle en doelen. We beginnen rustig met trainen, vervolgens zullen we het opbouwen op jouw gewenste tempo.

Boksen is bij ons een zak- en padstraining. Je werkt dus met een bokszak en niet door te sparren met een partner. Hierbij train je voornamelijk je armen. Desalniettemin is de boks training een total body workout. Bij kickboksen train je zowel je armen als je benen. Tijdens de training vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl