(SPORT)FYSIOTHERAPIE

Movement club biedt naast personal training ook (sport)fysiotherapie. 

In samenwerking met de Fitfactorij is er snelle communicatie en afstemming tussen fysiotherapeut, personal trainer en de klant.

Bij de fysiotherapeuten van Fitfactorij kan je terecht voor (sport)fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en voor revalidatie (ook na een operatie). Fitfactorij behandeld van de behandelkamer tot aan het trainingsveld. Van fanatiek sporter tot 3e helft topper. De fysiotherapeuten weten hoe belangrijk het voor jou is om weer snel klachtenvrij te kunnen bewegen en te kunnen doen wat jij het liefste doet. Bij ons is het mogelijk actief te revalideren door middel van unieke sport- en behandelruimte en faciliteiten. Heb je lichamelijke klachten? Dan ben je bij de Fitfactorij aan het goede adres!

Ben je niet geblesseerd of ben je net van je blessure af? Als sporter wil je natuurlijk betere sportprestaties leveren en minder kwetsbaar zijn voor blessures. De fysiotherapeuten kijken graag samen met de trainers van de Movement club naar jouw behoeftes en hoe wij jou daarin kunnen ondersteunen. 

MOVEMENT_13032023 (13 of 88)

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.

MOVEMENT_13032023 (33 of 88)
 

Contact

Op dinsdag, woensdag en vrijdag staan de fysiotherapeuten van Fitfactorij voor je klaar bij de MovementClub, maar wil je op een ander moment een afspraak? Geen probleem! Wij hebben de gehele week beschikbaarheid op een van onze andere locaties. Neem contact met ons op en wij vinden de juiste tijd en plek voor je. 

 

Vergoedingen

Natuurlijk wil je weten of de fysiotherapie behandelingen vergoed worden als je lichamelijke klachten ervaart. Sportmedisch trainingscentrum FitFactorij in Amersfoort heeft met bijna alle verzekeraars een overeenkomst afgesloten. Als jouw zorgverzekeraar niet bij ons is aangesloten, of als je niet of onvoldoende aanvullend verzekerd bent, dan zijn de kosten voor eigen rekening. De hoogte van de vergoeding verschilt per zorgverzekeraar. Als wij geen overeenkomst met jouw zorgverzekeraar hebben of je bent niet of onvoldoende aanvullend verzekerd, dan zijn de kosten voor eigen rekening. Dit verschilt per verzekeraar. Wil je weten of je fysiotherapiebehandelingen vergoed worden? Raadpleeg dan je zorgverzekeraar of bekijk de zorgwijzer.

Om verrassingen en misstanden te voorkomen, raden we je aan om bij je zorgverzekeraar te vragen voor hoeveel fysiotherapiebehandelingen je verzekerd bent. Voor meer informatie over de tarieven verwijzen we je door naar onze website.

MOVEMENT_13032023 (8 of 88)