Bij Movement Club 033 bieden we op maat gemaakte trajecten. De prijzen variëren afhankelijk van het aantal momenten dat je begeleiding nodig hebt en de groepsgrootte.

Voor een indicatie kun je het beste een vrijblijvende afspraak maken via het contactformulier. Tijdens deze afspraak bespreken we je doelen. Op basis hiervan geven we je een indicatie van de kosten.

We bieden bokslessen vanaf €18,- per training, personal training vanaf €21,- per training en bootcamp voor €7,90 per training.

Bij Movement Club 033 bieden we persoonlijke begeleiding voor zowel personal training als boksen. Je kunt kiezen uit 1-op-1, 1-op-2 of 1-op-4 begeleiding. De frequentie van de training bepaal je zelf. 

Je zit bij ons niet vast aan een langdurig abonnement. Je begint met een traject van een maand en daarna kijken we per maand of je door wilt gaan. Ook is het mogelijk om na een maand te wisselen van traject, bijvoorbeeld van 1op2 naar 1op4 begeleiding. Tot slot bieden we voor de bootcamp een rittenkaart aan van 5, 10 of onbeperkt bootcampen.

Voor 1-op-1 en 1-op-2 begeleiding spreek je de trainingen af met je personal trainer. Voor 1-op-4 begeleiding en bootcamp hebben we een vast rooster waar je kunt inboeken via onze eigen app.

Bij Movement Club betaal je per maand en zit je niet vast aan een langdurig abonnement. Als je 1x per week komt, betaal je vier trainingen vooruit in een rittenkaart vorm. Je betaalt pas weer vier nieuwe trainingen als je rittenkaart leeg is. Het kan dus zijn dat als je een keer niet komt, je langer met de trainingen doet.