Boksen in Nijkerk met hulp?

Wil je graag boksen in Nijkerk? En wil je dit het liefst doen onder begeleiding van een personal trainer?  Het is dan belangrijk dat je kiest voor iemand die goed kijkt naar je persoonlijke doelstellingen en verwachtingen. Op deze manier weet je zeker dat je de gewenste resultaten behaald.

Bij Movement Club ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze personal trainers weten goed hoe ze je moeten helpen, of je nou een gevorderde bokser of een beginnende bokser bent.

Kies voor boksen in Nijkerk met een personal trainer

Dat maakt voor ons immers niets uit. Daarnaast kan het ook verschillen wat je doelstellingen zijn. Wellicht wil jij je conditie verbeteren, sterker worden of afvallen. Wij kunnen je daarbij helpen. Onze personal trainers maken een trainingsplan voor je dat 100% past bij je wensen.

Heb je zin om te boksen in Nijkerk? Kies voor Movement Club en profiteer van de beste hulp!

Realiseer je wensen en haal je doelen

Iedere persoon vraagt weer om een andere aanpak. Dit komt doordat iedereen weer een ander doel heeft. Ieder mens is tenslotte uniek. Dat geldt ook voor het sportgebied. Bij ons kun je vertrouwen op een persoonlijke aanpak, waarbij altijd wordt gekeken naar wat je wilt bereiken.

Heb je een blessure, waar je van wilt herstellen? Wij helpen je graag! Onze personal trainers Martijn van der Veer & Stanley Bakker bekijken je wensen en doelen, zodat er een persoonlijk plan gemaakt kan worden. Elke training past bij je verwachtingen. Zo is boksen in Nijkerk voor iedereen haalbaar en betaalbaar!

Diverse trainingen beschikbaar

Je kunt bij ons terecht voor boksen in Nijkerk, maar ook voor vele andere trainingen. Hierbij kun je denken aan:

 • Zwanger & fit zijn;
 • Dieet en gewichtbegeleiding;
 • Hersteltherapie;
 • Bedrijfsbootcamp;
 • Obesitas bij kinderen.

Wij kunnen je dus helpen op meerdere gebieden. Het is maar net wat je nodig hebt. De trainingen kun je alleen volgen, maar het kan ook in duo’s of in een kleine groep.

Schrijf je in en kom ook boksen in Nijkerk

Lijkt boksen in Nijkerk met een personal trainer aan je zijde jou een leuk idee? Meld je dan direct aan voor de persoonlijke bokstraining in Nijkerk. Heb je een vraag of wens je meer informatie? Wij zijn je graag van dienst! Je kunt het aanmeldingsformulier invullen of vrijblijvend telefonisch contact opnemen via 06-10173261 of 06-14543082.

Waar je onze hulp ook voor nodig heeft: je kunt altijd rekenen op onze expertise, kennis en een persoonlijke benadering!

Als je bij ons komt boksen, maakt het niet uit of je ervaring hebt of net wilt beginnen. Wij begeleiden jou op een persoonlijke manier. Dit sluit altijd aan bij jouw niveau, lifestyle en doelen. Onze trainers gaan altijd met jou kijken naar jouw doelen en stellen hier een trainingsplan op af. Bij ons boks je altijd onder leiding van een personal trainer.

Wij geven altijd 1 op 1 of 1 op 2 bokstrainingen. Hierbij train je met een bokszak en pads, dus niet op elkaar. Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen. Dit kan tussen 6 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds. Bij ons staat flexibiliteit namelijk hoog in het vaandel. Bij de trainingen kun je werken aan jouw conditie of techniek, maar je kunt ook gewoon lekker mentaal losgaan.

 • Mentale boost
 • Hoge vetverbranding
 • Meer energie
 • Voor ieder niveau en leeftijd
 • Vermindert stress
 • Dynamische training

Wij hebben een team van negen bokstrainers die graag met jou trainen. Elke trainer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Door samen met jou te kijken naar jouw wensen en doelen, kunnen wij een trainer selecteren die perfect bij jou aansluit. Maak via onze website alvast kennis met ons team!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl