Fanatieke bootcamp dichtbij Leusden

Heb jij zin in een gezellige en intensieve bootcamp in Leusden of omgeving? Kom dan een kijkje nemen bij onze bootcamp in de Nieuwe Stad te Amersfoort. Elke woensdagavond van 19.30 – 20.30 uur trainen wij met een gezellige en fanatieke groep in het park. Iedereen is welkom, wat je leeftijd of fitnessniveau ook is.

Onze twee personal trainers passen de oefeningen zo aan dat de training voor iedereen uit te houden is én een uitdaging blijft.

We pushen jou tot het uiterste en motiveren je met afwisselende oefeningen per week. Ben je nieuwsgierig naar de bootcamp in Leusden? Kom dan aanstaande woensdag nog kennismaken!

Een complete body workout

De bootcamp nabij Leusden vormt een intensieve full-body workout. Tijdens de bootcamp maken we gebruik van verschillende obstakels buiten, zoals bankjes, bomen en muren, maar ook van ons eigen lichaamsgewicht en trainingsmateriaal dat we bij ons hebben. Op deze manier zorgen we ervoor dat er optimale trainingsmogelijkheden aanwezig zijn. Voor iedereen bieden we een uitdagende training!

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op een blessure kleiner. Ook letten onze personal trainers goed op iedereen. Zodat jij nooit een oefening verkeerd uitvoert en jouw spieren op een verkeerde manier belast.

De kosten van de bootcamp in Leusden

Je kunt al gebruik maken van onze bootcamp bij Leusden voor 45 euro per maand. Elke maand- & woensdagavond van 19:30 tot 20:30 trainen we in de Nieuwe Stad te Amersfoort. Dat betekent dat jij 12x een bootcamp kan volgen voor maar 45 euro.

Schrijf je nu in voor de bootcamp in Leusden!

Ben je enthousiast over onze bootcamp nabij Leusden? Meld je dan vandaag nog aan via ons inschrijfformulier op de website. Mocht je vragen hebben? Stel ze dan gerust door contact met ons op te nemen. Graag tot woensdagavond!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl