Gezellige en fanatieke bootcamp dichtbij Nijkerk

Wil jij een bootcamp nabij Nijkerk bijwonen om eens te kijken of dit een leuke wekelijkse routine voor jou kan worden? Gezellig sporten in de buitenlucht met een gezellige en fanatieke groep mensen doe je bij de bootcamp van Movement Club of samen met jouw bedrijf. Kom dan gerust eens langs op zaterdagochtend of wij komen bij jou langs op locatie. We trainen van 10:00- 11:00 uur met een groep mensen van alle leeftijden met een personal trainer.

Omdat de leeftijden in onze groep variëren stemt de personal trainer de oefeningen tijdens de bootcamp bij Nijkerk af om het sportniveau van elk groepslid. Je sport dus gezellig in een groep, wat ook nog eens ontzettend motiverend werkt, én je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van onze personal trainer! Kun jij niet wachten om eens een bootcamp bij Nijkerk mee te maken?

Meld je dan direct aan!

Kosten van de bootcamp nabij Nijkerk

Je kunt al gebruik maken van onze bootcamp in Nijkerk voor 25 euro per maand. Elke zaterdagochtend van 10:00-11:00 trainen we buiten bij FitPower 24/7. Dat betekent dat jij 4x een bootcamp kan volgen voor maar 25 euro! En hoe leuk is het dat je dit samen met een vriend, vriendin, je moeder of broer kunt doen?

Iedereen kan zich bij ons aanmelden voor de bootcamp training vlakbij Nijkerk, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking.

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Inschrijfformulier bootcamp nabij Nijkerk

Ben je enthousiast over onze bootcamp nabij Nijkerk? Meld je dan vandaag nog aan via ons inschrijfformulier op de website. Je kunt ons ook bereiken via 06-10173261 en 06-14543082.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl