Gezellige en fanatieke bootcamp dichtbij Soest

Gezellig sporten in de buitenlucht met een gezellige en fanatieke groep mensen doe je bij de bootcamp van Movement Club 033. Wil jij een bootcamp nabij Soest bijwonen om eens te kijken of dit een leuke wekelijkse routine voor jou kan worden? Kom dan gerust eens langs op woensdagavond. We trainen van 19.30 tot 20.30 uur met een groep mensen van alle leeftijden en twee personal trainers.

Omdat de leeftijden in onze groep variëren stemmen de personal trainers de oefeningen af om het sportniveau van elk groepslid. Je sport dus gezellig in een groep, wat ook nog eens ontzettend motiverend werkt, én je krijgt persoonlijke aandacht en begeleiding van onze personal trainers! Kun jij niet wachten om eens een bootcamp bij Soest mee te maken?

Meld je dan direct aan!

Kosten van de bootcamp nabij Soest

Je kunt al gebruik maken van onze bootcamp in Soest voor 45 euro per maand. Elke maand- & woensdagavond van 19:30 tot 20:30 trainen we in de Nieuwe Stad te Amersfoort. Dat betekent dat jij 12x een bootcamp kan volgen voor maar 45 euro! En hoe leuk is het dat je dit samen met een vriend, vriendin, je moeder of broer kunt doen?

Iedereen kan zich bij ons aanmelden voor de bootcamptraining vlabkij Soest, ongeacht je leeftijd of fitnessniveau.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking.

Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessure kleiner.

Schrijf je nu in voor onze bootcamp in Soest!

Ben je enthousiast over onze bootcamp nabij Soest? Meld je dan vandaag nog aan via ons inschrijfformulier op de website. Je kunt ons ook bereiken via 06-39592654 en 06-14543082.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl