Je personal trainer in Amersfoort

Zoek je een personal trainer in Amersfoort die goede en efficiënte begeleiding biedt in jouw trainingsproces? Daarvoor moet je bij Movement Club 033 zijn. Onze personal trainers zorgen ervoor dat je gemotiveerd bent en blijft, je lichamelijke conditie verbetert en dat je op alle vlakken gesteund wordt. Kom langs en vraag aan de balie meer informatie aan, of vul het contactformulier in op onze website.

Om het uiterste uit je werk, sport, relatie en sociale leven te halen moet namelijk niet alleen het lichaam, maar ook de geest in balans zijn. Daarom begeleiden onze personals trainers in Amersfoort je zowel op fysiek als mentaal vlak.

Een gezonde lifestyle creëren dankzij een personal trainer in Amersfoort

De begeleiding die een personal trainer uit Amersfoort je biedt is zeer persoonlijk. Dit is belangrijk voor het creëren van een gezonde mindset en lifestyle. Sporten gaat namelijk verder dan lichamelijke conditie, het geeft ook de geest een positieve boost. Omdat Movement Club 033 niet is aangesloten bij een sportschool, krijgen klanten de kans om in alle rust en privacy te sporten. Zodat ze zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen.

Je personal trainer in Amersfoort richt zich op de volgende gebieden:

  • Fysiek – afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal – gestimuleerd worden in positieve gedachten
  • Lifestyle – tijdmanagement, stresscontrole en een goede nachtrust
  • Voeding – gezonde voedingsschema’s samenstellen en leren welke voedingsstoffen essentieel zijn
  • Specialiteiten als kick(boksen), obesitas, kids fit, revalidatie, zwanger & fit en meer

Plan van aanpak

“Een gezonde geest in een gezond lichaam”, dat is de visie van Stanley Bakker en Larissa Kooij, personal trainers bij Movement Club 033. Het belangrijkst voor hen is dat hun klanten gezond bezig zijn en lekker in hun vel zitten.

Omdat iedere sporter een ander doel heeft, worden deze persoonlijke doelen tijdens een kennismakingssessie scherp gesteld en verwerkt in een plan van aanpak. Op die manier wordt er elke trainingssessie gericht gewerkt aan je persoonlijke doelen. Dit kan variëren van werken aan overgewicht en vitaler worden tot revalideren en het opbouwen van spieren.

Neem contact op met je personal trainer in Amersfoort

Wil je professionele begeleiding van een enthousiaste personal trainer in de omgeving van Amersfoort? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op. Bel of whatsapp naar 06-10173261 of 06-14543082, of vul het contactformulier in. Tot ziens bij Movement Club 033!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl