Personal trainer in Soest

Een personal trainer in Soest of omgeving gezocht? Voor goede en efficiënte begeleiding in je trainingsproces moet je bij Movement Club 033 zijn. Motivatie, een goede verbetering van je lichamelijke conditie en steun op alle vlakken, daar zorgen onze personal trainers in Soest op een zeer professionele manier voor. Klinkt dit goed? Meld je dan vandaag nog aan voor personal training in Soest!

Om het uiterste uit je werk, sport, relatie en sociale leven te halen moet namelijk niet alleen het lichaam, maar ook de geest in balans zijn. De personal trainer in Soest en omstreken begeleid je daarom op fysiek én mentaal vlak.

Je eigen personal trainer in Soest

Voor het creëren van een gezonde mindset en lifestyle is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. De trainingen van een personal trainer uit Soest zijn daarom compleet afgestemd op je persoonlijke wensen en doelen. Sporten gaat namelijk verder dan lichamelijke conditie, het geeft ook de geest een positieve boost.

Omdat Movement Club 033 niet is aangesloten bij een sportschool, krijgen klanten de kans om in alle rust en privacy te sporten, zodat ze zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Je kunt kiezen voor één-op-één begeleiding met je personal trainer in Soest. Maar je kunt ook kiezen voor een training in duoverband of in kleine groepen.

Wij kunnen je helpen op de volgende gebieden:

  • Fysiek – afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal – gestimuleerd worden in positieve gedachten
  • Lifestyle – tijdmanagement, stresscontrole en een goede nachtrust
  • Voeding – gezonde voedingsschema’s samenstellen en leren welke voedingsstoffen essentieel zijn
  • Specialiteiten als kick(boksen), obesitas, kids fit, revalidatie, zwanger & fit en meer

Plan van aanpak: je werkt aan je persoonlijke doelen

Gezond bezig zijn en lekker in je vel zitten is een belangrijk doel voor personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij. Als de geest gezond is, is het makkelijker om je lichaam fit en gezond te houden. Omdat iedere sporter een ander doel heeft, worden deze persoonlijke doelen tijdens een kennismakingssessie scherp gesteld en verwerkt in een plan van aanpak. Op die manier wordt er elke trainingssessie gericht gewerkt aan je persoonlijke doelen.

Dit kan variëren van werken aan overgewicht en vitaler worden tot revalideren en het opbouwen van spieren. Maar ook om fit te worden voor je bruiloft of tijdens je zwangerschap kun je bij Movement Club 033 terecht. Bekijk alle mogelijkheden!

Neem contact op met je personal trainer in Soest

Laat je professioneel begeleiden door een personal trainer in de omgeving van Soest. Ook als je meer informatie wilt, ben je van harte welkom om contact met ons op te nemen. Aarzel niet en kom vrijblijvend met ons in contact. Bel of whatsapp naar 06-10173261 of 06-14543082 of vul het contactformulier in. Tot snel bij Movement Club 033!

Ja, naast een-op-een begeleiding met je personal trainer kan een training in duo-verband of in kleine groepen (maximaal 4 personen) ook. Mocht je dus samen willen sporten met een vriend/vriendin, gezinslid of collega in Soest is dat gewoon mogelijk. Overigens geldt dit ook voor personal boksen bij Movement Club 033.

De kosten voor een personal trainer in Soest lopen sterk uiteen. Je neemt namelijk deel aan een op maat gemaakt traject. Dat betekent dat elk traject anders is en daarmee ook de kosten. Om de prijs te bepalen kijken we naar het aantal momenten dat jij begeleiding nodig hebt en de groepsgrootte. Wij hebben boks lessen vanaf €18,- per training en personal training vanaf €21,- per training. Wil je een prijsindicatie ontvangen voor jouw situatie? Maak dan een afspraak met een van onze personal trainers.

Nee, geen ervaring hebben in boksen is helemaal niet erg. Bij Movement Club 033 is iedereen welkom uit Soest: van jong tot oud en van beginners tot fanatiekelingen. Wij sluiten de trainingen altijd aan op jouw niveau, lifestyle en doelen. We beginnen rustig met trainen, vervolgens zullen we het opbouwen op jouw gewenste tempo.

Boksen is bij ons een zak- en padstraining. Je werkt dus met een bokszak en niet door te sparren met een partner. Hierbij train je voornamelijk je armen. Desalniettemin is de boks training een total body workout. Bij kickboksen train je zowel je armen als je benen. Tijdens de training vinden er opeenvolgende combinaties van stoot-, trap-, knie- en elleboogtechnieken plaats uit diverse vechtsporten.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl

MAXIMALE FLEXIBILITEIT, MAANDELIJKS OPZEGBAAR & PRIJZEN VANAF 75,- P.M.