Je eigen personal trainer in Zeist

Behoefte aan een personal trainer in Zeist? Voor goede en efficiënte begeleiding in je trainingsproces moet je bij Movement Club 033 zijn. Motivatie, een goede verbetering van je lichamelijke conditie en steun op alle vlakken, daar zorgen onze personal trainers op een zeer professionele manier voor. Geïnteresseerd? Meld je direct aan!

Om het uiterste uit je werk, sport, relatie en sociale leven te halen moet namelijk niet alleen het lichaam, maar ook de geest in balans zijn. De personal trainer in Zeist en omstreken begeleidt je daarom op fysiek én mentaal vlak.

Kies voor een personal trainer in Zeist

Voor het creëren van een gezonde mindset en lifestyle is persoonlijke begeleiding erg belangrijk. De trainingen van een personal trainer uit Zeist zijn daarom compleet afgestemd op je persoonlijke wensen en doelen. Sporten gaat namelijk verder dan lichamelijke conditie, het geeft ook de geest een positieve boost.

Omdat Movement Club 033 niet is aangesloten bij een sportschool, krijgen klanten de kans om in alle rust en privacy te sporten, zodat ze zichzelf zo goed mogelijk kunnen ontwikkelen. Je kunt kiezen voor één-op-één begeleiding, maar je kunt ook kiezen voor een training in duoverband of in kleine groepen. Wat kan een personal trainer in Zeist voor jou betekenen?

  • Fysiek – afvallen, spieropbouw en vitaler worden
  • Mentaal – gestimuleerd worden in positieve gedachten
  • Lifestyle – tijdmanagement, stresscontrole en een goede nachtrust
  • Voeding – gezonde voedingsschema’s samenstellen en leren welke voedingsstoffen essentieel zijn
  • Specialiteiten als kick(boksen), obesitas, kids fit, revalidatie, zwanger & fit en meer
 

Persoonlijke doelen aangepakt

Gezond bezig zijn en lekker in je vel zitten is een belangrijk doel voor personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij. Als de geest gezond is, is het makkelijker om je lichaam fit en gezond te houden. Omdat iedere sporter een ander doel heeft, worden deze persoonlijke doelen tijdens een kennismakingssessie scherp gesteld en verwerkt in een plan van aanpak. Op die manier wordt er elke trainingssessie gericht gewerkt aan je persoonlijke doelen.

Dit kan variëren van werken aan overgewicht en vitaler worden tot revalideren en het opbouwen van spieren. Maar ook om fit te worden voor je bruiloft of tijdens je zwangerschap kun je bij Movement Club 033 terecht. Bekijk alle mogelijkheden!

Kom in contact met je personal trainer in Zeist

Laat je professioneel begeleiden door een personal trainer in de omgeving van Zeist! Ook als je meer informatie wilt ben je van harte welkom. Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op. Bel of whatsapp naar 06-10173261 of 06-14543082 of vul het contactformulier in. Wees welkom bij Movement Club 033!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl