1op1 personal training – aan huis

Bij 1op1 Personal Training aan huis komt jouw Personal Trainer of een Personal Trainer naar keuze bij jouw thuis de work-out geven mét materiaal.

Wil je hardlooptraining met body weight oefeningen tussendoor? Dit kan ook! Geef dit dan aan bij ons en wij zullen dit voor jou verzorgen.

Uiteraard zullen we de training alleen geven indien er geen verschijnselen van het Corona virus aanwezig zijn.

Eén sessie kost 59,50 euro inclusief reisvergoeding. Het 1op1 pakket is voor onze Movement Members beschikbaar in de webshop voor 3 sessies van intotaal 178,50 euro. Na aanschaf van het pakket neemt jouw Personal Trainer of Larissa contact met je op voor de planning.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de intensieve full-body workout gaan we op verschillende manieren aan de slag. We maken niet alleen gebruik van ons eigen lichaamsgewicht, bankjes, muren, bomen of andere ‘natuurlijke’ obstakels, maar hebben ook trainingsmateriaal tot onze beschikking. Door de afwisselende manier van trainen, diversiteit in oefeningen, de verschillen in belastbaarheid en intensiteit is de kans op blessures kleiner.

Meld je vandaag nog aan!

Wil jij ook deelnemen aan onze gezellige en sportieve bootcamp club in Amersfoort? Meld je dan aan via onderstaand formulier! Na je aanmelding kun je gelijk met ons mee komen trainen.

Of je nu gezellig met een groep buiten wilt sporten en nieuwe contacten wilt leggen of jezelf keihard wilt afbeulen in groepsverband; jij bepaalt je eigen tempo en niveau en onze personal trainers spelen daar op in.

Graag tot snel!

 

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl