6 DOMEINEN VITALITEIT

“Nooit meer moe & futloos”
Veel van de problemen waar klanten mee komen, liggen niet alleen bij bewegen en voeding, maar komen vanuit problemen met slaap, stress, ademhaling en het functioneren van het immuunsysteem. Dit zal in de toekomst alleen maar meer voor gaan komen door onze hedendaagse levensstijl en de eisen vanuit de maatschappij.

 

Denk veel, doe weinig

“Denk veel, doe weinig” is onze strategie, met de juiste one dose intervention kunnen wij jouw wereld al compleet veranderen. Loop jij al jarenlang tegen bepaalde klachten aan zowel mentaal en/of fysiek. Wij kunnen jou helpen met de unieke aanpak van Physis 6 domeinen kennis, waarbij de complete 6 domeinen worden gecheckt. De 6 domeinen hebben allemaal connectie met elkaar en daarom kunnen wij jou als specialist compleet begeleiden.

Wij zien in de praktijk veel mensen met chronische ziektes (Diabetes, ME, PDS etc..), die al jarenlang in de put zitten met de heftige klachten die daarmee samengaan. Mensen krijgen vaak de stempel dat dit een structureel probleem zal zijn, allen als Physis specialisten zien wij dat alle ziektes een functioneel staartje hebben. Hierbij kunnen wij de klachten flinken laten verminderen, door een paar goede persoonlijke coaching interventies.

De 6 domeinen coaching biedt jou meer unieke inzichten over:
– Beter te laten slapen
– Minder stress te laten ervaren
– Meer energie te laten hebben
– Darmklachten op te lossen
– Betere sportprestaties te leveren
– Moeilijke pijnklachten op te lossen
– En nog veel meer vitaliteitsklachten te verhelpen

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl