Sportmassage in Amersfoort

Sportmassage in Amersfoort gezocht? Dan zit je goed bij Movement Club 033. Een sportmassage werkt bevorderlijk voor de spieren en het herstel hiervan na een intensieve trainingssessie. Er zitten vele voordelen aan een sportmassage. Wil jij deze ook ervaren? Maak dan direct een afspraak.

Sportmassage bij Movement Club 033

  • Luxe, moderne en frisse ruimtes waar de massages gegeven worden
  • Massages worden uitgevoerd door ervaren masseurs
  • Pijn verlagende massages
  • Naast sportmassages bieden wij ook ontspanningsmassages aan
  • Als sporter herstel je sneller na een massage
  • Bij Movement Club 033 kun je het sporten en de massages combineren
 

Maak direct een afspraak voor een sportmassage in Amersfoort. Dit doe je door het online contactformulier in te vullen.

Waarom een sportmassage?

Er zijn verschillende redenen om een sportmassage te nemen. Zo werkt het goed tegen spierpijn of om vastzittende spieren los te maken. Ook is het een methode om blessures tegen te gaan of om blessures sneller te laten herstellen. De spieren raken in een betere conditie en kunnen zo hun afvalstoffen beter afvoeren.

Een sportmassage is een massage die echt gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Je hoeft deze massages niet na een training te nemen. Het is ook bevorderlijk om een paar dagen voor een flinke inspanning een massage te nemen.

Wanneer geen sportmassage?

Het is aan te raden om de sportmassages niet vlak voor of direct na een zware inspanning te doen. Dit komt doordat deze soort massage vrij stevig is. Door gelijk voor of na een massage een zware inspanning te doen kun je je spieren juist teveel belasten.

Het is wel mogelijk om vlak voor of na een zware inspanning een massage te kiezen die niet teveel belastend is voor jouw spieren. Onze ervaren sportmasseur in Amersfoort kan jou hier in adviseren.

Sporten en sportmassages

Het is natuurlijk mogelijk om bij ons het sporten en de massages te combineren. Onze personal trainers staan klaar om jou te begeleiden met verschillende vormen van sport. De trainingen in combinatie met sportmassages zullen er voor zorgen dat jouw lichaam binnen de kortste keren in topvorm is.

Naast Amersfoort zijn wij ook werkzaam in Soest, Zeist, Barneveld, Ermelo, Leusden en Woudenberg. Als je wil weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot sporten, ook in deze plaatsen, neem dan gelijk contact met ons op.

Maak gelijk een afspraak

Wil jij een sportmassage boeken om jouw spieren positief te beïnvloeden? Maak dan direct een afspraak bij Movement Club 033. Dit doe je door het online contactformulier in te vullen. Ben je op zoek naar een massage voor ontspanning? Dan kun je ook bij ons terecht.

Wil je eerst nog meer info of heb je andere vragen? Dan kun je contact opnemen door te bellen naar 06 10 17 32 61 of door een e-mail te sturen naar info@movementamersfoort.nl. Het contact met onze club is altijd volledig vrijblijvend.

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl