review

JOSE

Hi allemaal,

Tijdens de traditionele straat BBQ sprak ik mijn buurvrouw Iris. Zij sport bij Movement Club 033 en ik werd getriggerd. Oké, ik een intake ingepland, hhmmm, jaja, praatjes vullen geen gaatjes. Ik heb al zoveel sportscholen bezocht en waarom zou dit voor mij werken. Toch een Fundamental kickboksen (introductie) ingepland, ik heb 2 dagen niet normaal kunnen lopen maar leuk dat ik het vond! Ik besloot om 1-op-2 te gaan kickboksen, ik wilde een klein beetje techniek leren, dat heb ik 2 maanden gedaan en daarna ben ik 1 op 4 gaan boksen, bij Nick
Doel: fit worden en -7 kilo.

Fit worden lukte aardig, maar die kilo’s (ik ben ook geen 18 meer) lukte maar niet. Naast de (PT)trainingen kun je ook meet momenten inplannen met je trainer. Movement Club 033 heeft een InbodyScan om meer dan alleen je gewicht te meten. Ik wilde graag bij een vrouw mijn meetmomenten inplannen (vrouwen en gewicht deuheuhh), zo heeft Nick mij aan Simone gekoppeld. Er had geen betere match kunnen plaatsvinden.

Simone is afgestudeerd als voedingscoach, zag hoe ik worstelde en stelde voor om eens samen te kijken waar dat door kwam. Daar kwamen we snel achter waardoor ik mijn voedingspatroon geruisloos kon aanpassen. Simone hield vinger aan de pols, dat is prettig en eens in de 2 á 4 weken spraken we af. Resultaat: -9 kilo, fit en happy!

Momenteel volg ik PT bij Simone omdat ik herstellende ben van een operatie, ook hier trekken ze je net even verder over de grens dan dat je zelf zou doen. Samen gaan we ervoor zorgen dat ik straks weer fit genoeg ben om aan te kunnen sluiten bij het (kick)boksen. Movement is echt een club wat zoveel meer te bieden heeft dan andere clubs. Dus, praatjes vullen in dit geval absoluut gaatjes!

WhatsApp-Image-2020-12-05-at-12.34.58-400x493

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.