review

MAIKEL

Hi volger van Movement!

Ook ik mag mijzelf voorstellen binnen deze hall of fame. Mijn naam is Maikel en ik ben nu een aantal maanden aan het sporten bij Movement. Van kinds af aan heb ik altijd veel en ook fanatiek gesport. Vooral voetbal werden de nodige uurtjes aan besteed. Helaas ben ik ongeveer 3 jaar geleden onderuit geschoffeld tijdens een wedstrijd en moest ik stoppen met voetbal, maar gelukkig kon ik nog wel andere sporten doen.

Naast een drukke baan en opleiding werd het echter minder en vooral het plezier nam af. Het was hoog tijd om weer fitter te worden en het plezier terug te krijgen, dus ben ik bij Movement begonnen.

Mede door de fijne sfeer en de enthousiaste en persoonlijke begeleiding had ik binnen no time het plezier weer terug en heb ik al mooie resultaten mogen boeken! Daarnaast voel ik me een stuk energieker en fitter. Ok ok, soms klaag ik misschien iets teveel over de gewichten of de bijzonder creatieve oefeningen, maar de combinatie van boksen en PT is echt super. Daarnaast vind ik het ook tof om tips over voeding te krijgen. Ik kijk in ieder geval elke keer weer uit naar de volgende uitdagende training. Wil jij ook je plezier terug en/of je sportgrenzen verleggen, kom dan gerust eens langs!

WhatsApp-Image-2020-12-05-at-12.41.04-1-400x495

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.