review

MONIQUE

Ik ben Monique Tekstra. Sinds een jaar sport ik bij Movement Club 033. Of liever gezegd, sinds een jaar sport ik. Ik ben nooit een fanatieke sporter geweest, alleen yoga, daar werd (en word) ik blij van. Maar toen ik anderhalf jaar geleden veel was aangekomen en ik (o.a. daardoor) niet lekker in mijn vel zat, heb ik contact opgenomen met Movement Club 033. Mijn doel was (en is) een sterk en gezond lichaam dat past bij mij. Al bij het intakegesprek had ik een goed gevoel bij de club en nog dezelfde week ging ik aan de slag. Iedere dinsdagochtend kickboks ik sindsdien bij Larissa en elke vrijdagochtend krijg ik personal training van Natalie.

Deze motiverende dames zijn mijn wekelijkse stok achter de deur en door goed te luisteren naar mijn wensen, maar ook door hun interesse in mijn werk- en privéleven heb ik die stok inmiddels eigenlijk niet meer nodig.

Want zij hebben voor elkaar gekregen wat niemand ooit eerder is gelukt: ik vind sporten leuk en sla nooit een training over! Zowel Larissa als Natalie zorgen voor fijne afwisseling in de trainingen, ze kennen mij en mijn doelen en helpen mij die te bereiken!

Omdat ik zelf nog niet goed grip kreeg op mijn eetgewoonte ga ik sinds dit jaar ook naar Frederique van MaalPlus. Door de combinatie van leuke en doelgerichte trainingen en voedingsadvies ben ik inmiddels flink wat kilo’s kwijt en voel ik me heel krachtig in mijn eigen lijf.

Heerlijk! Dankzij deze toppers!

WhatsApp-Image-2020-12-05-at-12.39.35-1-400x395

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.