review

RONALD

Hallo mede Movement leden.

Mijn naam is Ronald Weideman en ik ben onderhand alweer 43 jaar oud. Sinds twee jaar ben ik aan het kickboxen. Rob, de fysio bij Movement, had het idee dat dit wel heel goed voor mij zou zijn. Veel lange bewegingen zou de oplossing voor alle pijntjes, vastzittende spieren en noem maar op wel eens kunnen zijn (waren vaak het gevolg van hockey). En hij had gelijk, sindsdien ben ik alleen nog maar met kickbox blessures bij hem geweest.

Vroeger hield ik de sportschool nooit lang vol, na een paar maanden was ik er vaak wel weer klaar mee. Maar door de 1 op 1 lessen bij Movement blijft het leuk. Elke keer heb ik het idee dat je echt weer vooruit gaat, en ja, na elke les ben ik weer helemaal kapot. Dat kan je wel aan Ershad overlaten. Zowel technisch als conditioneel blijft hij uitdagen. Op een gegeven moment had ik toch wel het idee dat ik aardig kon boxen, maar toen kwam het voetenwerk en het spelen met gewicht en balans erbij. Voelde wel als terug bij af, maar toen kwam het voetenwerk en het spelen met gewicht en balans erbij. Voelde wel als terug bij af, maar ondertussen gaat dat ook weer steeds beter. Zo goed zelfs dat ik naar andere polsondersteuning toe moest gaan, omdat het echt veel harder gaat nu. En om daarvan nu weer blessures te krijgen en weer naar Rob te moeten is nu ook weer niet de bedoeling.

Maar al met al genoeg uitdaging en daarmee motivatie om hiermee verder te gaan. De hockey heb ik ondertussen vervangen door tennis, maar het kickboxen blijft voorlopig wel!

WhatsApp-Image-2020-12-05-at-12.33.02-1-400x493

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.