Movement Club Amersfoort is aangesloten bij zorgverzekeraars!

Dat betekent dat je voor voedingsadvies via ons een vergoeding terug kunt vragen via je zorgverzekeraar. Meer weten? Neem dan contact met ons op via de button hieronder, of bel ons op: 06 14 54 30 82.


Voedingsadvies in Amersfoort

Een voedingsadvies van professionele diëtisten in Amersfoort kan je helpen bij veel vraagstukken. Lukt het je maar niet om je doelstellingen te behalen? Wil je afvallen (of juist aankomen), maar weet je gewoonweg niet zo goed hoe? Dat is begrijpelijk. Het is ook goed om te weten dat je er niet alleen voor staat. Wij van Movement Club 033 helpen je namelijk maar al te graag verder.

Voedingsadvies geeft je meer inzichten in je lichaam. Waardoor je beter weet wat goed is voor je en wat niet. Voor iedereen is dit immers weer anders. We vinden het altijd belangrijk dat je zelf ook leert van ons voedingsadvies in Amersfoort. Op deze manier leer je tijdens het afvalproces ook meer over voeding en het bereiken van je doelstellingen. Graag gaan we met jou dit avontuur aan! Jij ook? Lees dan snel verder.


Een voedingsadvies in Amersfoort – altijd op maat!

Doelen stellen, doelen bereiken en doelen nastreven? Wij helpen je daar graag bij! Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij namelijk maar al te goed wat je nodig hebt. Veel mensen denken dat een voedingsadvies alleen nodig is voor wanneer men wilt afvallen, maar dat is zeker niet het geval. Aankomen is vaak nog lastiger. Wij helpen je echter op weg, waardoor het voor jou een stuk makkelijker wordt.

Vind je het lastig om jezelf elke keer te motiveren? Daar zijn wij voor! Wij geven je elke keer weer dat duwtje naar de goede richting en zorgen voor een voedingsadvies op maat in Amersfoort.


Wat houdt een voedingsadvies in?

Een voedingsadvies houdt in dat je meer inzichten krijgt in je voeding. Je leert van je huidige patronen en ontdekt de vele mogelijkheden. Het komt namelijk vaak voor dat men vastloopt in gewoontes. Kortom: het is tijd voor vernieuwing. We kijken eerst naar je lichaam en doelstellingen. Vervolgens geven wij een voedingsadvies op maat in Amersfoort.

Tijdens het gehele proces hebben we uiteraard nauw contact en evalueren we. Misschien vind je iets niet fijn of wil je het een en ander aanpassen? Geen probleem!


Over Movement Club 033: voor alles op het gebied van sport

Je kunt bij ons terecht voor meer dan alleen voedingsadvies. Een personal trainer, bootcamp lessen en een fysiotherapeut zijn slechts enkele voorbeelden. Bij Movement Club 033 zit je goed voor alles op het gebied van sport. Vragen rondom je gezondheid? Of heb je last van veel blessures? Schakel onze hulp in en je krijgt een advies op maat. We geloven in de kracht van persoonlijkheid en korte communicatielijnen. Zo kun je altijd bij ons terecht voor vragen!

Je kan altijd terecht bij Movement Club 033 voor:

 • Mentaal sterker worden;
 • Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
 • Een professionele fysiotherapiepraktijk in Amersfoort;
 • Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
 • Voedingsadviezen.


Vraag een voedingsadvies in Amersfoort aan

Een voedingsadvies in Amersfoort gewild? Kies voor Movement Club 033 en ga voor zeker! Voor eventuele vragen kan je altijd contact met ons opnemen. Ook wanneer je direct een afspraak wilt maken uiteraard. Neem dus direct contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Wanneer je graag wilt afvallen is het compleet omgooien van je lifestyle een must. Denk hierbij aan je voedingspatroon veranderen en consequent sporten. Dit volhouden is al moeilijk genoeg. De support van een personal trainer kan net dat zetje geven om er vol voor te gaan. Jij bepaalt zelf je doelen en de personal trainer stemt je trainingsprogramma hierop af. Professionele begeleiding bij het afvallen in Amersfoort kan jou echt helpen om je persoonlijke doelen te behalen. Ga ervoor met behulp van een personal trainer van Movement Club 033!

Een voedingscoach helpt je met afvallen door advies te geven over voeding. Als je wilt afvallen is gezonde voeding naast voldoende beweging van essentieel belang. Een voedingscoach kijkt naar jouw voedingspatroon en gewoonten, maar ook naar andere factoren, zoals: slaap, stress en ontspanning. Daarnaast adviseert de diëtist(e) over de producten die je dient te eten om de noodzakelijke eiwitten, vetten, vitamines en mineralen binnen te krijgen.

 • Proactieve voedingscoaching
 • Resultaatgericht
 • Persoonlijke aandacht
 • 24/7 advies
 • 3 maanden traject
 • 2-wekelijks evaluatiegesprek
 • € 72,50 euro per maand
 • Zeer uitgebreide InBody meting
 • VYTAL voedingsapp

Veel mensen zijn je al voorgegaan bij Movement Club 033 en de ervaringen zijn erg positief. Ook de resultaten zijn goed. Wij zijn er erg trots op dat leden dankzij onze begeleiding hun persoonlijke doelen hebben gehaald.

 

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl