Diëtist in Amersfoort

Movement Club 033 voorziet je van persoonlijke en motiverende trainingen door het bieden van de juiste diëtist in Amersfoort. Begeleiding van een professionele diëtist is essentieel wanneer je op een verantwoorde manier gewicht wilt verliezen.

Vind je het bijvoorbeeld lastig om een gezond voedingsschema op te stellen? Dan biedt Movement Club 033 uitkomst. Met een persoonlijk stappenplan zorgen onze diëtisten in Amersfoort en omgeving voor begeleiding op maat.

“Samen gaan we aan de slag met jouw voedingspatroon en gaan we ervoor zorgen dat jij weer lekker in je vel zit!”

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Informeer gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden door contact op te nemen. Telefoonnummer: 06 10 17 32 61.

 

Een diëtist in Amersfoort van Movement Club 033

Onze personal trainers en diëtist in Amersfoort helpen je om lekker in je vel te zitten door professionele begeleiding te bieden. Enkele voordelen op een rij:

 • Haalbaar en betaalbaar: maar € 60,00 per maand
 • Professionele begeleiding
 • Persoonlijk plan van aanpak
 • Aandacht voor mindset en lifestyle
 • Proactieve en resultaat gerichte voedingscoach
 • Eén-op-één trainingen of trainen in kleine groepen

 

Gevarieerd voedingspatroon

Gezonde voeding is van groot belangrijk voor je gezondheid. Een gevarieerd voedingspatroon, bestaande uit natuurlijke plantaardige en dierlijke producten, geeft jouw lichaam de voedingsstoffen die het zo hard nodig heeft. Een dïetist in Amersfoort van Movement Club 033 kan jou adviseren over de producten die je dient te eten om de noodzakelijke eiwitten, vetten, vitamines en mineralen binnen te krijgen.

Als jij goed wilt eten is het verstandig om junk food, snoep en andere snacks te laten staan. Dierlijke producten als vlees, zuivel en eieren en plantaardige producten als groenten, fruit, nootjes en volkoren producten zorgen er wel voor dat jouw lichaam optimaal functioneert. Samen met je voedingscoach in Amersfoort ga je aan de slag om een voedingspatroon op maat op te stellen.

 

Bootcamp in Amersfoort met een personal trainer

Niet alleen voor het inhuren van een diëtist in Amersfoort kun je bij Movement Club 033 terecht. Ook bieden wij hersteltherapie aan, om op een gezonde manier te herstellen van je blessure of ziekte. Verder begeleiden wij kinderen en volwassenen met obesitas en geven we lifestyleadvies op maat. Ook zwangere vrouwen en aanstaande bruiden zijn bij ons aan het juiste adres om fit te worden én te blijven.

Daarnaast kun je bij ons terecht voor een personal trainer. Wij helpen jou met je fitness. Ook verzorgen wij een leuke bootcamp meerdere malen per week, waar je van harte welkom bent.

“Alles onder één dak voor jouw gezondheid”

 

Hoeveel kost een diëtist in Amersfoort inschakelen?

Goed voedingsadvies hoeft niet duur te zijn. Een diëtist in Amersfoort van Movement Club 033 inschakelen kan al voor 60 euro per maand. Wij gaan uit van een traject van 6 maanden. Tijdens deze periode bespreken we jouw problemen die je hoopt op te lossen. Met dit doel voor ogen gaan we jouw voedingspatroon aanpassen. Met de juiste voeding kunnen allerlei klachten verholpen of verbeterd worden, zoals:

 • Vermoeidheid
 • Eetbuien en snaaimomenten
 • Bloedsuikerschommelingen
 • Overgewicht
 • Diabetes Mellitus
 • Darmproblemen

 

Neem contact op met jouw diëtist in Amersfoort

Enthousiast geworden over ons aanbod? Je kunt het contactformulier invullen of vrijblijvend telefonisch contact opnemen voor meer informatie. Dit kan door te bellen of te whatsappen naar 06 10 17 32 61. Een professionele, enthousiaste en prettige diëtist in de omgeving van Amersfoort vind je bij Movement Club 033!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl

MAXIMALE FLEXIBILITEIT, MAANDELIJKS OPZEGBAAR & PRIJZEN VANAF 75,- P.M.