BOKSEN IN AMERSFOORT

Denk je erover na om te beginnen met boksen in Amersfoort? Of ben je al een gevorderde (kick)bokser? Bij Movement Club Amersfoort wordt je op een persoonlijke manier begeleid door een personal trainer die bij je niveau, lifestyle en doelen past. Of je nu meer intensieve training wilt voor een betere conditie of je spieren sterker maken door middel van krachttraining, onze personal trainers stemmen het gehele trainingsplan af op jouw wensen.

Kickboksen of boksen in Amersfoort en omgeving doe je optimaal met een personal trainer van Movement Club Amersfoort!

Neem direct contact met ons op om je in te schrijven of voor een proefles. Je bent bij ons van harte welkom.

 

BOKSEN IN AMERSFOORT OP JOUW NIVEAU

De personal trainers van Movement Club 033 begrijpen dat ieder mens uniek is en dat wensen op sportgebied daarom erg uiteen kunnen lopen. Waar het voor de één noodzakelijk is om zijn of haar lifestyle compleet om te gooien voor een gezonder leven, is het voor de ander vooral belangrijk om gezond te herstellen van een blessure.

De personal trainers van Movement kijken daarom naar jouw persoonlijke wensen en doelen en maken samen met jou een persoonlijk plan van aanpak. Zo sluit elke training aan op jouw verwachtingen en is het voor iedereen haalbaar én betaalbaar. Dit geldt ook voor het boksen in Amersfoort.

 

KICKBOKSEN IN AMERSFOORT ONDER PROFESSIONELE BEGELEIDING

Niet alleen voor kickboksen in Amersfoort ben je bij Movement Club Amersfoort aan het juiste adres. Wij bieden namelijk ook hulp bij vele andere disciplines op het gebied van sport en gezondheid:

 • Dieet & gewichtsbegeleiding
 • Hersteltherapie
 • Fit voor het trouwen
 • Zwanger & Fit
 • Obesitas bij kinderen

 

De verschillende trainingen kun je in alle rust en privacy volgen, doordat wij niet zijn aangesloten bij een sportschool. Je kunt kiezen voor één-op-één begeleiding, maar je kunt ook in duo’s of in een kleine groep trainen. Waar je het prettigst bij voelt.

 

TEAM VAN (KICK)BOKSTRAINERS

Wij hebben een team van bokstrainers klaarstaan die jou kunnen begeleiden bij het (kick)boksen. Elke trainer heeft zijn of haar eigen specialisme, waardoor je op elk gebied goed geholpen kunt worden. Je kiest namelijk altijd een trainer die goed aansluit bij jouw eigen wensen en doelstellingen. Je kunt bij ons kiezen voor 1 op 11 op 2, of voor 1 op 4. Bij 1 op 4 train je met drie anderen, zodat je toch wat extra aanspraak hebt maar niet in een extreem grote groep zit.

 

GRAAG MAKEN WE KENNIS MET JE

Wil je meer informatie over de mogelijkheden die Movement Club 033 je te bieden heeft op het gebied van kickboksen en boksen in Amersfoort? Schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen. Dit kan door het contactformulier in te vullen, maar je kunt ook een whatsappje sturen of bellen 06-10173261 of 06-14543082 voor direct persoonlijk contact.

Laat je begeleiden bij het afvallen door een personal trainer uit de omgeving van Amersfoort.

Als je bij ons komt boksen, maakt het niet uit of je ervaring hebt of net wilt beginnen. Wij begeleiden jou op een persoonlijke manier. Dit sluit altijd aan bij jouw niveau, lifestyle en doelen. Onze trainers gaan altijd met jou kijken naar jouw doelen en stellen hier een trainingsplan op af. Bij ons boks je altijd onder leiding van een personal trainer.

Wij geven altijd 1 op 1 of 1 op 2 bokstrainingen. Hierbij train je met een bokszak en pads, dus niet op elkaar. Je bepaalt zelf wanneer je komt trainen. Dit kan tussen 6 uur ’s ochtends en 23 uur ’s avonds. Bij ons staat flexibiliteit namelijk hoog in het vaandel. Bij de trainingen kun je werken aan jouw conditie of techniek, maar je kunt ook gewoon lekker mentaal losgaan.

 • Mentale boost
 • Hoge vetverbranding
 • Meer energie
 • Voor ieder niveau en leeftijd
 • Vermindert stress
 • Dynamische training

Wij hebben een team van negen bokstrainers die graag met jou trainen. Elke trainer heeft zijn of haar eigen kwaliteiten. Door samen met jou te kijken naar jouw wensen en doelen, kunnen wij een trainer selecteren die perfect bij jou aansluit. Maak via onze website alvast kennis met ons team!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl

MAXIMALE FLEXIBILITEIT,
MAANDELIJKS OPZEGBAAR &
PRIJZEN VANAF 75,- P.M.