Fysiotherapie in Amersfoort

Wist je dat fysiotherapie in Amersfoort ervoor kan zorgen dat je minder last hebt van lichamelijke klachten? Fysiotherapie is expert op het gebied van bewegen, de juiste houdingen en dergelijke. Een fysiotherapeut in Amersfoort kan helpen bij het verhelpen of verminderen van pijnlijke plekken in je lichaam. Wanneer je een fysiotherapeut inschakelt krijg je altijd zorg op maat en dat is juist zo belangrijk. Voor ieder lichaam is er natuurlijk weer een andere behandeling gewenst.

Met de juiste fysiotherapie in Amersfoort zorg je ervoor dat je jouw doel kunt bereiken. Bij Movement Club 033 ben je hiervoor zeker aan het juiste adres: een professioneel therapeut in Amersfoort die je maar al te goed kan helpen. Graag vertellen we je daar meer over.

Waarvoor is fysiotherapie in Amersfoort belangrijk?

Het komt regelmatig voor dat men te lang doorloopt met pijnlijke plekken in het lichaam. Dit resulteert vaak in langdurige klachten die steeds moeilijker op te lossen zijn. Het is dus cruciaal om tijdig aan de bel te trekken en fysiotherapie in te zetten. Fysiotherapie in Amersfoort zorgt ervoor dat je sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan (blijven) bewegen. Wij helpen je daar graag mee!

Jij staat centraal

Bij Movement Club 033 kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor personal training. Bij alles wat we doen stellen we je centraal. Het gaat immers om jouw lichaam, jouw doelstellingen en jouw persoonlijke situatie. Waar onze begeleiding ook voor is: het moet je verder op weg helpen! Personal trainers Stanley Bakker en Larissa Kooij staan voor je klaar om je te begeleiden bij dit proces.

Je kunt in ieder geval altijd terecht bij Movement Club 033 voor:

  • – Fysiotherapie in Amersfoort;
  • – Afvallen, spier opbouw en fitter worden;
  • – Mentaal sterker worden;
  • – Tijdmanagement, stresscontrole en een betere nachtrust;
  • – Voedingsadviezen.

Ben je op zoek naar begeleiding bij de zwangerschap of obesitas? Wil je leren kickboksen of wil je een andere leuke sport voor je zoon/dochter? Ook met deze specialiteiten kunnen wij je van dienst zijn.

Hoe kunnen wij je helpen?

Nieuwsgierig naar wat wij voor je kunnen betekenen? Om te beginnen willen we weten wat je wensen of doelstellingen zijn. Lichamelijke klachten, je sportverleden en dergelijke moeten wij ook weten om te kunnen aangeven welke stappen we moeten ondernemen. Voor iedereen is dit immers weer verschillend en daarom juist zo belangrijk om alles concreet te maken.

Fysiotherapie volgen in Amersfoort?

Fysiotherapie in Amersfoort inzetten om je klachten te verminderen of af te nemen? Movement Club 033 staat voor je klaar. Heb je nog een aantal vragen? Dan helpen wij je uiteraard ook graag. Neem gerust contact met ons op voor vragen of voor een afspraak!

Contactgegevens

Amsterdamseweg 25
3812 RN
Amersfoort

06 82 24 32 26 (Stanley) 
06 14 54 30 82 (Larissa)
info@movementamersfoort.nl

MAXIMALE FLEXIBILITEIT, MAANDELIJKS OPZEGBAAR & PRIJZEN VANAF 75,- P.M.